18 Mart 2010 Perşembe

Sarışınlar kumrala dönüş yolunda....

Biz kadınlar neden bu kadar saçlarımızla uğraşmayı severiz bilmem ki?Mesela ben saçlarımın kendi rengi kumral ama liseden beri de röfleli daha sonra daha da açtırarak sarının her tonunu denedim en son platin renkti o kadar beğeniyorum ki o rengi kendime de yakıştırıyorum.Beni tanıyanlar bilenler bana hep sarışınlık yakıştırıyor ama malesef saçları da yıpratıyor.Dayanamadım göz göre saçlarımın yanmasına yazdan beri de kumrala dönüş yaptım.Rahatladın mı derseniz tabi ki hayır aklım hala sarıda:)Ee haliyle bir tek benim kafam karışmıyordur ünlüler bile bir bakıyoruz sarışın sonra kumrala dönüyorlar rengarenk oluyorlar.Her ne kadar sarı olgun,kumral çıtır göstersede bence aşağıdaki fotograflarda benim favorim sarı saçlar daha albenili:)Sizce??


4 yorum:

  1. 1,3,4 numaralı oyuncu hanımların zaten saçları doğuştan sarı. Diğerlerini bilmiyorum... Benim favorim kumraldan yana... :) Koyu kahve saç ve beyaz ten uyumu gibisi yok :D

    YanıtlaSil
  2. hııımm 2-5 numaralılarda röfleli sanırım.Yanlız 1 ve 4 gerçekten doğal sarışınsa boya gibi durduğu için öyle düşündüm.Düzelttiğin için saol canım.Ben buğday tenli olunca kumralı yakıştıramıyorum nedense kendime:)

    YanıtlaSil
  3. lise bittikten sonra bende doğal kahve olan saçlarıma platin röfle yaptırmıştım.uzun süre kullandım.fakat 1,5 sene önce doğal tonlara dönmeye başladım.şuandada kendi saç rengime yakın kahve tonlarını kullanıyorum.Sarı saç güzel fakat bi süre sonra bana baygınlık getirdi :)

    YanıtlaSil
  4. nedense bende sarı bağımlılık yaptı yaz da geliyor acaba diyorum aralara azıcık balyaj mı attrısam birkaç ton açık:)

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...