26 Ocak 2011 Çarşamba

Watson's Alışverişi




1.Olay Aktif Hidrojelli Nemlendirici Günlük Jel: Geçenlerde arkadaşımla avm'de dolaşırken Watsons'a girdik.Ne zamandır günlük kullanım için bir nemlendirici almak istiyordum ama ne alacağıma karar verememiştim.Bende arkadaşıma danıştım aklımda 3 marka vardı L'oreal,Diadermine ve Olay...L'oréal güvenim tam hiç bir ürününden pişman olmadım.Diadermine'de de 1 alana 1 bedava nemlendirici vardı ama daha önce makyaj temizleyicisini kullanıp memnun kalmadığım için pek aklıma yatmadı.Olay ise adını çok duyduğum herkesin çok beğendiği bir marka...Arkadaşım Olay'ın nemlendiricisini kullanıyormuş ve çok memnunmuş bende merak ettim ve yağlı ve karma ciltler için olanını aldım.Çok memnun kaldım diyebilirim.Yağsız jel yapıda,cilt jeli hemen emiyor ve yumuşacık yapıyor,makyajdan önce nemlendiriciyi uygulayınca makyaj bile daha pürüzsüz ve hoş duruyor.


2.L'oréal Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisi: Daha öncede kullandığım bitmeden stok yaptığım harika bir ürün...Rimelleri ve göz kalemlerini iz bırakmadan tertemiz yapıyor.Yağlı yapısı sayesinde cilde zararda vermiyor.Mükemmel bir ürün...


3.L'oréal Pure Zone Siyah Noktalara Karşı Gözenek Arındırıcı Jel: Bu markanın bütün ürünlerini beğendiğimi söylemiştim.Daha önce Pure Zone mavi seti kullandım ondan da çok memnun kaldım.Bu ürün siyah noktaları çok güzel temizliyor,cildi ferahlatıyor ve yağını dengeliyor.

2 yorum:

  1. yafff ben de bu lorealin göz ve dudak temizleyisini bi türlü beğenemiyorum neden acaba :D

    YanıtlaSil
  2. yani bilemiyorum çıkarıcı özelliği çok fazla benim için en azından.ama çokta memnun olanları duydum.sen ne kullanıyorsun?

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...