23 Ocak 2011 Pazar

Çeyiz Alışverişi 5

Çeyiz postlarına kaldığım yerden devam ediyorum.Bu postları vermemin amacı evlerine bir şeyler alacak arkadaşlara yada yeni evleneceklere fikir olsun diye inşallah işinize yarar.Bu arada benim de fikirlere ihtiyacım olmuyor değil..Severek takip ettiğim  Mughetto  evlilik hazırlıkları içinde olduğu için bol bol çeyiz konulu postlar paylaşıyor çok güzel şeyler almış kendine...Bende oradan fikir yürütüyorum alışverişe çıkarken yada bir eve lazım olacaklar hakkında....Şimdi gelelim daha neler aldım neler.Tabii bunların hepsini bir günde almadım yavaş yavaş ama resimlerini çekmeye sıra gelmedi...


Anneannemin hediye ettiği fırın kabı;




Annemle birlikte yaptığımız ev şeklindeki anahtarlık...







Papatya Şekilli Silikon Nihale





4 Adet Bambu Amerikan Servis





3 Boy Porselen Saklama Kabı




Tanesi 1 TL'ye Migros'tan almıştım.6 tane ama 3'ünü bulamadım:)




6 Kişilik Uğurböcekli Türk Kahvesi Takımı.




Annemin ahşam boyama kursuna giderken yaptığı damacanalık




Mehtap Teflon  Desenli Tencere Seti 70 TL




Canım aşkım Kütahya'da okurken bana aldığı çini desenli tabak...O kadar pişmanım ki çeyizim için oradan daha fazla şey almadığıma kısmetse bir kere daha gitmeyi düşünüyoruz  o zaman dolduracağım arabanın bagajını:)


4 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. maşallah, aldıklarını güle güle kullanın :)) Baya baya çeyiz alışverişine başlamışsın. Benim gibi aldıklarını unutup hepsinden 3er 5 er alma da. :))

    YanıtlaSil
  3. mughetto,canım sorma ya bir kere düştüm o hataya liste yaptım artık aldıklarımın üzerine çarpı atıyorum ki karıştırmayayım:)

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...