8 Eylül 2011 Perşembe

İşte Benim Güzel Kızım: Hera'm

Sizlere daha önce köpeklerimden şu postumda bahsetmiştim...7 tane dünya güzeli yavruları olmuştu...Yine sizlere bir postum da 6 tanesini vermek zorunda olduğumuzu söylemiştim.Bana ulaşanlara teşekkür ediyorum.Yavrularımızı yeni yuvalarına verdik hepsinin de çok iyi ailelere gitmesi bizi çok mutlu etti.Tabiii ben bu güzelliklerin içinden bir prensesi kendime ayırmıştım doğduğu günden bu yana....3.5 aylık olan bu güzel yavrum ne kadar şeker görün istedim...Adını "Hera" koydum...Yunan mitolojisinde Evlilik Tanrıçası....Zeus'un ilk karısı ve tanrıçaların tanrıçası olarak kabul edilmiş....Bu isim ona çoookk yakıştı kendisi tanrıça kadar asil ve güzel oldu...Bir o kadar da yaramaz:)

6 yorum:

  1. ay yerim:))gözlere bak maşallah:) sibirya kurtlarına oldum olası bi sempatim vardır zaten:)...ama bu havalar ona eziyet değilmi sizcede asıl iklimi sibirya olan bir köpeğe istanbulda bakmak ne kadar yarar bilemiyorum:S

    YanıtlaSil
  2. amanınn adaşım pek sinirli bakıyor :)

    YanıtlaSil
  3. ne harika gözler öyle yaa

    YanıtlaSil
  4. Fashionlicious Girl,ben tekirdağdayım canım ama olsaun ist. çok da farklı bir havaya sahip değiliz. malesef bu havalar biraz eziyetli oluyor ama burda doğup büyüdükleri için alışkanlık kazanıyorlar nihayetinde anne babası da burda büyüdüğü için sularla oynayarak denize sokarak hafifletiyoruz bu sıkıntıyı...

    YanıtlaSil
  5. Ne harika bi şey bu yaaaa :D Bende istiyoruum :D Bende alman çoban kurdu alacaktım ama okul yüzünden ertelendi maalesef :/ Bakımı zor mu peki?

    YanıtlaSil
  6. bakımı biraz zor evet ama köpekleri çok seviyorsanız bakım konusunda sabırlı davranırsanız yapamayacak bir şey yok ...zaten onlar o kaadar sevimli oluyorlar ki yaptıkları yaramazlıklara bile kıyamıyorsunuz:)

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...