22 Nisan 2011 Cuma

Yatak Örtüsü Sorunsalı

English Home'daki günlük yatak örtüleri bi harika ama şöyle süslü püslü bi yatak örtüsü de almak lazım...Bende öyle fırfırlı abartılı şeyleri pek beğenmem...Uzun zamandır gittiğim her yerdeki yatak örtülerini inceledim.Ya çok sade modeller var ya da fırfırlı,tafta ve simli mimli şeyler var:( Dün İstikbal'e girdim ordaki yatak örtülerine bakayım dedim.Orada hem şık hem de fazla abartı olmayan bir yatak örtüsü beğendim.Kesin alırım demiyorum ama aklımın bir köşesinde bulunsun.Renk seçenekleri gri,kahve ve mürdüm.Ben mürdüm rengini beğendim alırsam onu alabilirim.Tabi bu arada yeni modellere ve yeni fikirlere açığım...Resmini de siteden buldum bakalım siz de beğenecekmisiniz?

10 yorum:

  1. Home Sweet Home'a bakabilirsin,orada hem şık hem sade ama kesinlikle gösterişli yatak örtüleri var.Ben uzun zaman gezdikten sonra oradan aldım.Bir de yata odası perdesiyle uyumlu hatta aynı yatak örtüleri varmış.Ben bulamadım ama bulabilrsen takım olarak çok güzel duruyor.

    YanıtlaSil
  2. canım ben linenste gördüm fransız dantelli çok şık modeller var orası da aklında bulunsun ;)

    YanıtlaSil
  3. S&A,Home Sweet Home aklıma gelmemişti bak çok teşekkür ederim en kısa zamanda oraya da bir göz gezdireyim:)

    tubitos,fransız dantellilerde aklımı kurcalıyor bu hafta sonu iyice bir gezmek lazm:)

    YanıtlaSil
  4. süslü püslüler günlük hayatta pek de kullanışlı olmuyorlar canım ben iki kere kullandım öyle boşu boşuna yer kaplıyor valla

    YanıtlaSil
  5. tatlım bana sorarsan asla böyle saten kırocan bişi alma derim ,) Laura Ashley tarzı cici soft bişi al derim öperim

    YanıtlaSil
  6. BAHAR,evet canım pek kullanışlı olmuyor tahmin edebiliyorum ama işte annemde dursun misafirden misafire serersin diyo:(

    STİL DİREKTÖRÜ,Edicim ya hepsi kırocan zaten:)bende öyle pastel tonlarda günlük hatta patchwork tarzı olanları seviyorum onlardan alacağım ama işte çeyizde de olması gerekir diyor çevremdekiler napacağım bilmiyorum:)

    YanıtlaSil
  7. canım bende bu resimdekini pek beğenmedim bencede home sweet home ve linenste daha güzelleri var, ben eskiden home sweet home olan simdiki adı prouna olan bir mağzadan aldım beyaz gelin gibi bi örtü benmki biraz kokoş ama daha sadeleride vardı bende herşeyi sade aldım bari bu süslü olsun dedim ama böyle almak yerine linenste dantelliler daha güzel:)benmkinn yanındada krem rengi pamuk saten cok şık bir nevresim takımı hediyesi vardı benimkinin ama mağza öyle heryerde varmı bilmyorm canm..

    YanıtlaSil
  8. GÜZİN,home sweet home daha önce ordan salon takımı (örtü)almıştım.çok güzellerdi birde yatak örtüsüne bakmak lazım o zaman:)teşekkür ederim tavsiyene uyacağım

    YanıtlaSil
  9. Canım, gelin örtüsü olarak mutlaka açık renk tercih et. Beyaz ve krem tonlarında olsun.;)) Koyu renk almaman konusunda ben de Eda ile hemfikirim.

    YanıtlaSil
  10. mughetto,tavsiyene uyacağım canım teşekkürler,ben iyisi kırık beyaz renginde bir yatak örtüsü tercih etmek.

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...