12 Nisan 2011 Salı

Yatak Odalarının Vazgeçilmez Parçası:Josephine Koltuk

7 yorum:

  1. çok beğeniyorum bende ama yatak odama sığmayacağından alamamıştım,artık taşınırsam yeni evime inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. yatak odası için çok fantastıkmıs :))alsakmı bı tane :)))

    YanıtlaSil
  3. rebeltakipte,inşallah canım:)ben yerim olursa 2li koltuk bile koyarım önüne sehpasıyla ama işte yer problemi:)

    elif'in damlası,alalım canım:)

    YanıtlaSil
  4. merhaba bende yeni evleniyorm ve yatak odasına dolabı koymayacağım ayrı bir odaya koyup önünede bu koltuklardan almak istiyorum evle ilgili okadar çok şey aldıkki bu koltuklara sıra gelmedi henüz ama baktıklarım 1 milyar küsürlüydü daha uygunu varmıdır yoksa böylemi heryerde, kazıklanmak istemiyorumda bir bilginz varmı:)

    YanıtlaSil
  5. merhaba:)tebrik ederim mutluluklar dilerim evinde falzadan odan varsa ne güzel:)bende o koltuklardan çok istiyorum ama araştırdığım fiyatlar dediğin gibi 1 milyar küsürdü hayal kırıklığına uğradım açıkçası....masko-modoko da uyguna belki bulabilirim diye umut ediyorum ama:)

    YanıtlaSil
  6. canım teşekkür ederim, ben ankaradayım burdada mobilyalar sitelerdedir pahalısıda var ucuzuda ama hep aynı malesef bu koltuklar biyer daha var aklımda tek umudum orası bakalım:) malum buara al al al bitmyo:)) sizede çook mutluluklar canım..inşallah sende bulursun isteğin gibi..:)

    YanıtlaSil
  7. bende tekirdağdayı burada seçenekler kısıtlı tabii...büyük şehirlerde seçeneklerde çok oluyor haliyle:)teşekkür ederim:)amin canım

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...