17 Nisan 2011 Pazar

Ayna Ayna Söyle Bana....

Bu aynayı gördüm aşık oldum.Kesinlikle salonuma böyle bir ayna almalıyım...Almalıyım diyorum çünkü bunu yapma imkanım yok:( Ben daha önce yeni evli bir çiftin evinde gördüğüm bir de tonla para döktükleri aynayı görünce (gittiğimiz ahşap boyama kurslarında aynıların yapmıştık) kendi evime aynamı kendim yapacağım dedim ama bu aynaya da vuruldum:( Düşünüyorum da acaba aynısını yapabilirmiyim?

3 yorum:

  1. fotoğrafını eklediğin ayna çok güzelmiş,bende öyle bir yetenek yok malesef ama sen yapabiliyorsan hiç durma yap canım :)

    YanıtlaSil
  2. ayna çok güzelmiş gerçekten,sevdim

    YanıtlaSil
  3. aslında canım çok yetenek gerektirmeyen birşey inan bana:)zaten ham şekilde aynanın çerçevesinde öyle desenler var yapman gereken tek şey alttaki koyu kahve veya bakır rengine 2-3 kez alttaki renk kapanana kadar boyamak...kalan yerler yani desenleri parmak yaldız ile boyamak desenini ortaya çıkarmak sonrada üzerine vernik :)artık ayna hazır benim aradığım böyle bir çerçeve desenleride böyle olmalı.İst'da ahşap veya seramik objelerin satıldığı yerlere gidersem alacğaım böyle birşey:)

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...