21 Mart 2011 Pazartesi

Elma Sirkesi ile Zayıflama

Malum Mart ayındayız şurada yaza ne kaldı.Bende herkes gibi diyetteyim.Spora pek vaktim kalmıyor vicdanım da sızlıyor ama:(Hiç olmazsa yarım saatlik yürüşüyümü yapıyorum.Birde arkadaşımın tavsiyesi ile elma sirkesine başladım.Kendisi 1 ay içinde diyetle birlikte tabi 4-5 kg vermişti.Bende bu sabah aç karnına ılıksuya 1-2 yemek kaşığı elma sirkesi döküp içtim.Tadı içilmeyecek kadar kötü değildi.Dilerseniz içine azıcık bal dökebilirsiniz.

8 yorum:

  1. Ben de sirkenin zayiflamayla iliskisi olduguna inananlardanim canim.
    Mesela Italyanlar salatalarinda mutlaka sirke kullaniyorlar, hem de bolca! Ve kizlari hep citi piti:)

    YanıtlaSil
  2. canım bir yerde okumuştm sirkenin içindeki asit az bi miktar bizim vücudumuzda da varmış bu asit metabolizmayı hızlandırıyormuş ama miktarı az olduğu için biz etksini pek göremiyoruz sirkeyle beraber bu asitin miktarı artıyor ve metabolizmamız daha hızlanıp daha fazla yağ yakıyormuş:)

    YanıtlaSil
  3. Ben uzun süre kullandım . Kilo verdiğimi söyleyemiyeceğim . Ama çok güzel etkileri oldu en azından güzel yemek tüketmeme rağmen kilomu sabitledi ve vücudumda sıkılaşma oldu. Şöylede bir gerçek var herkezin metebolizması çok farklı belki sende değişik bir etki yapıp vermeni sağlayabilir . Şimdiden bol şans:) Sadece sabır 2 ay da vucut sıkışalıyo

    YanıtlaSil
  4. ahmet marankıden duyup bende denemıstım bunu ama 1 ay boyunca hıc kılo veremedıgımı dusunup bıraktım :) kılo vermek ıstıyosan sana yardımcı olabılırım muck :)

    YanıtlaSil
  5. bende sürekli bozup bşladığım diyetlerden birine başladım bir haftayı geçti,bakalım yaza kadar bir kaç kilo versem çok iyi olucak.bu arada sirkenin ne tadına ne de kokusuna dayanamıyorum ben :(

    YanıtlaSil
  6. Elifinelizi,evet canım haklısın herkesin bünyesi farklı birinde işe yarayan bende yaramayabilir.zararlı birşey olmadığı için şansımı denyip görmek istiyorum.Şu çenemi bir tutabilsem:)

    elif'in damlası,arkadaşım da marankiden duymuş zaten benim bildiğim biraz sabredip 3-4 ay içmek bakalım ne gibi bir sonuç alacağım.Ve tatlım kesinlikle kilo vermek istiyorum yardımcı ol bana:)

    rebeltakipte,canım zaten o diyetler pazartesi başlar salı biter:)ben çok yarım bıraktım diyetleri en son 3-4 sene önce 6 kg vermiştim bi daha da veremedim:(içme sen sirke benim tadı hoşuma gitti şarap gibi:)

    YanıtlaSil
  7. maıl adresını yaz bana.benım blogda var maıl adresım.

    YanıtlaSil
  8. son postta yazdım tatlım aslında modavehobiperisi@hotmail.com

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...