15 Mayıs 2012 Salı

Paşabahçe Özgürel Su Takımı

Nihayet uzun zamandır kararsız kaldığım su takımlarını aldım. O kadar çok model vardı ki çok kararsız kaldım. Ama elerken çok da zorlanmadım. Çünkü misafir için aldığım gümüş rengi yemek takımı ile nişanlımın annesinin aldığı altın yaldızlı bir yemek takımı ile kullanabileceğim modeller azaldı. Gerçi doğrusunu söylemek gerekirse ben öyle kenarı altın,gümüş kaplamalı  ve taşlı modelleri çok abartılı bulduğum için mümkün olduğunca sade modellere baktım. Üstelik bulaşık makinesinde yıkanma, yaldızların silinmesine, taşların düşmesi ihtimalini de hesaba katınca anlayacağınız çoğu modeli elemek çok da zor olmadı:) 

İnternette bulduğum bir kaç değişik modelle birlikte burda bir mağazada bulduğum modeller arasında çok gidip geldim. Elenenler dışında baktığım markalar:Abka, Decorium,Vizyon ve Özgürel. Çoğu Paşabahçe'nin ürünü sadece üzerindeki süslemelerini diğer markalar yapıyor. Ben daha nişanlımla ilk görüşte aşık olduğumuz takımı aldım. Fiyatta anlaşmamız biraz uzun sürdü ama sonra aşklarım benim oldular. Kabaca anlatırsam aslında çok şatafatlı bir model değil oldukça sade. Annelerimizin eskiden kullandığı kesme kristallerin daha modernize edilmiş hali...Benimkinde ise damla şeklinde kesmeleri var aralarında ise beyaz renkle puantiyeleri var. Ben önce o puantiyelerin boya olduğunu sanarak üzülmüştüm. Ama sorduğumda onların boyama değil de kumlama olduğunu öğrendim. Kumlama denen şey camın kendi dokusuna yapılan bir işlem kesinlikle renk atması gibi bir şey söz konusu değil. Zaten ellendiğinde anlıyorsunuz boya olmadığını. Fiyat olayına gelirsek buna benzer ürünler 400 ile 600 TL arası değişiyor bizim burada.Ama bu beğendiğim takımın fiyatı 700 TL. Aslında bir bardağa o kadar para vermek istedim. Sonuçta 400 TL 'ye olanlarda da çok güzel çeşitlerde vardı.Ama sonra düşündüm ki ben bu çok da beğenmediğim bir modeli alırsam her kullandığımda beğendiğim aklımın kaldığı o modeli hatırlayacağım ( huyum kurusun! ) en iyisi mi alayım dedim sıkı bir pazarlıkla 600 TL'ye kadar indirebildim bir de taksit yaptırınca çok iyi oldu. Şuanda firmaya siparişi verildi bizim için özel üretecekler yakın zamanda elimde olur. Fotoğrafı olmadığı için gelene kadar paylaşamıyorum :( Bu postu da çeyiz hazırlığında olup henüz su takımını almayanlar ya da benim gibi kararsız olanlar için yazdım. Her şey gönlünüzce olsun...Sevgiler


2 yorum:

  1. merak ettim ama ben şimdi:)) güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. pembe gönlüm sende, valla canım ben gördüm vitrinde çok beğendim aldım ama şimdi elimde olmadığı için fazla bakamadım bende merak ediyorum:) gelsin hemen paylaşacağım:)

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...