27 Haziran 2011 Pazartesi

Sağlıklı Bronzlaşmak

Haftasonunu fırsat bilip sevgiliyle denize gidildi.Giderken de ilk defa 50 faktörlü güneş kremi alındı:)İlk defa diyorum çünkü ben buğday tenli olduğum için çok kolay bronzlaşan bir insan oldum hep:)Dolayısıyla yüksek faktörlere gerek bile duymamıştım kiiii cildimde küçük küçük çıkan güneş lekelerinden korunmanın tek çaresi yüksek faktörlü kremler olunca:( Giderken de içimde 50 faktörle bronzlaşamayacak olmanın buruk tadı vardı.Süründük,kumsala indik saat 3 civar idi...Saat 5-6 ya kadar hem güneşlendik hem de denize girdik,kumsalda dolaştık vs....Eve gidip duş aldıktan sonra aynaya bir baktım ki kapkara olmuşum tek seferde...Hem de 50 faktörlü güneş kremleri ile:)Yaşasın dedimmmm kendi kendime bundan sonra 50 faktörle güneşleneceğim:)Siz siz olun öğlen saatinde denize girmekten kesinlikle kaçının...Saat 3-4 sıraları giderseniz günler uzun olduğu için bronzlaşmak için en ideal saat....Üstelik sıcaktan bunalmamış olursunuz...Sağlıklı bronzluk en iyisi.....Haydi kızlar denizeee:)

8 yorum:

  1. Denizden geçen ilk günü gecesi istekoz gibi gezmişimdir çoğu zaman artık 50 faktör ve güneşlenmemek gibi bir çözüm buldum. halbuki öyle çok seviyorum ki bronzluğu napalı sağlık olsun :)

    YanıtlaSil
  2. 50 faktörle bile bronzlaşabilirsn sadece biraz daha uzun sürer:)

    YanıtlaSil
  3. Ben 50 faktörü diz kapaklarıma ve ayaklarıma sürüyorum :) Oralar çok bronz olunca hiiç sevmiyorum. Bu arada bu fotodaki sen misin eğer öyleysen fıstık gibisinn :)

    YanıtlaSil
  4. fotodaki ben değilim canım bi yerde görmüştüm çok hoşuma gitti onu koydum bronzluk bu derece de saçlar civciv sarısı:)

    YanıtlaSil
  5. Beyaz tenli olduğum için zor yanıyorum ben,bir de kızarıyorum önce puff,yavaş yavaş yanmak en iyisi aslında;)

    YanıtlaSil
  6. bencede canım her gün azar azar güneşlenmek en mantıklısı acı çekmek yerine her gün acısız:)

    YanıtlaSil
  7. Ben hala hiç kullanmıyorum herhangi bir krem ama tehlikeli olduğunuda biliyorum...

    YanıtlaSil
  8. ben de son 2 yıldır kullanıyorum lekelerim çıkmaya başladığı zaman mecbur kaldım.tavsiyem kullanman

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...