5 Mayıs 2011 Perşembe

Kirli Sepeti

Geçen haftalarda Migros'ta bir kirli sepeti gördüm ki çok ciciydi.Ama hasırı falan pek kaliteli değildi açıkçası o yüzden almadım.Ama çookkk beğendim:) Resmi malesef yok ama beyaz hasır,orta boy,kapaklı,astarlı ve astarı güllü çiçekli çok güzel bişeydi...Hiç bu tariflere uyan kirli sepeti gördünüz mü bir yerlerde...Gördünüzse söyleyin bana istiyorum onu.....

9 yorum:

  1. kuzenimde var anlattığın sepetten :)
    ama sormam lazım keşandan mı almış yoksa istanbuldan mı.
    unuytmayıp sorarsam sana söylerim canım.
    ben de çok beğeniyorum o sepetleri ama nişanlım ısrarla ben özel ahşap dolap şeklinde yaptırtmak istiyorum diyor banyoda ıslanırmış :))

    YanıtlaSil
  2. ayy canım ya sorarsan çok sevinirim.keşandaysa ben zaten tekirdağdayım oraya gidiyorum arada bir alırım walla:)bence ıslanmaz ya..ah erkekler işte:)

    YanıtlaSil
  3. canım ben tarif ettiğin gibi bir sepet aldım koçtaştan çok şirin:=)bloga evdeki poşetlerin resmini koymuştum orda resmide var,, koçtaşta tam tarif ettiğin gibi bulmustum cok tarlı ben cok sevdm:)

    YanıtlaSil
  4. tatlım hemen söyleyeyim nerde olduğunu.Tabiki mudo'da.Tam anlattığın gibi hasır ve minik çiçekli ve beyaz.Benim olmasaydı direkt onu alırdım.Git bi gör mododa hemen alırsın.

    YanıtlaSil
  5. ayy kız bak ne dicem.Önceki postlarında okudum şimdi.Çeyizine 2 tane uyku seti almışşsınya hani onun hiç gereği olmadığını söylemem lazım sana.Benimde tactan vardı uyku setım ama o fırfırlarını dırekt çöpe atıyosun zaten kullanılmıyor valla bak :) yorganını kullanırsın olsun almıssın bı kere.Sarev nevresıme bayıldım bak yıne ayılamadım ama :)) muck.

    YanıtlaSil
  6. tamam canım şu an istanbuldayım ama keşana döndüğüme soracağım,
    hem belki keşana gelirsin geldiğinde tanışırız :))

    YanıtlaSil
  7. GÜZİN,baktım canım bloguna evet tam istediğim gibi:)bende bi koçtaşa bakacağım en kısa zamanda:)

    elif'in damlası,mudoya da hemen bakılacak:)buarada canım çok haklısın sonradan çokkk pişman oldum ama almış oldum artık fırfırdan bende hiç hazetmem kullanmam yani:( bu arada sarevi bende bayıla bayıla aldım resimdekinden çok daha güzel..ve artık nevresimlerimi sarevden alırım:)mck

    ankara düşleri,tamam canım.bizim orda yakın akrabalarımız var biz zaten ipsalalıyız:)geldiğimde görüşürüz wallaa:)

    YanıtlaSil
  8. hala kirli sepeti almadığımı farkettim :)

    YanıtlaSil
  9. mughetto,bence hemen almalısın:)çok gerekli:)

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...