25 Mayıs 2011 Çarşamba

Ağva Tatili

Sevgilimle finallerden sonra şöyle bir kafa dinlemeye Ağva'ya gitmeye karar verdik.2-3 gün kafa dinlemek,dinlenmek,sıcakların tadını çıkarmak,gezmek,dolaşmak istiyoruz...Ağva'ya ilk defa gideceğim çok güzel bir yer olduğunu duydum ama içinizden gidipte bana akıl verecek olan,otel adı verecek olan olursa çok sevinirim.Daha önce bir blog da rastladığım otel adını yazmadım kendime çok kızgınım şimdi ise hatırlamıyorum..Daha önce de o otelin methini duymuştum.7 odası olan bir butik otelmiş.Odalara verilen isme göre içerisinin dekorasyonu da ona göre dizayn edilmiş,göl kenarında,sakin güzel bir otelmiş...Acilen adını bulmam gerek...Bilen varmı acaba???

5 yorum:

  1. canım ağvaya ben de hiç gitmedim malesef.. sizee eğlenceli romantik tatiller =)

    YanıtlaSil
  2. napalım olsun canım:)teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  3. Tranquilla nehir evleri ve acqua verde çok güzeldir tatlım. Tavsiye ederim:) Ahşap bungalowlar ve nehir kenarında sabah kahvaltısı daha sonrasında ise deniz bisikleti ile nehir gezisi muhteşemmmmdir :) Düğüne bir ay kaldığı için telaşımız arttı, hiç zaman bulup gidebilceğimi sanmıyorum, ama sen gidersen bizim içinde keyfini sür canım :)

    YanıtlaSil
  4. ay canım ya hızır gibi yetiştin teşekkür ederim.Adını duymuştum ama insan birinden duyunca daha rahatlıyor...nasılda gözümde canlandı:) Düğüne çok az kalmış gerçekten...olsun canım artık bundan sonra tüm zamanlar sizin...mutluluklar dilerim:)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim canımcım hepimize bol mutlu günler inşallah :)

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...